Házirend

A Felfedezők Napján a D-csarnokban kiállítóink és előadóink ismertetik meg a látogatókat a terepi munka világával és a felfedezéshez szükséges eszközökkel, felszerelésekkel. A rendezvényen három helyszínen folynak majd előadások.

Nagyszínpad: A nagyszínpadon a programok minden egész órában kezdődnek. Az ismeretterjesztő előadások 20 percesek.

Földszinti előadó: A Földszinti előadóban a 25 perces előadások óránként követik egymást egész óra 30 perckor.

Emeleti előadó: Az Emeleti előadóban a 25 perces előadások óránként követik egymást minden egész óra 30 perckor.

Az földszinti és az emeleti előadótermek előadásaiba az előadás megkezdését követően is be lehet kapcsolódni, és közben el is lehet hagyni a termet. Kérjük azonban érkezésével és távozásával ne zavarja az előadót vagy a hallgató közönséget!

Képrögzítés: A rendezvényünkön video- és fényképfelvételeket készítünk, a sajtó számára, későbbi munkánkhoz és dokumentálási céllal. A rendezvényen való részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeken Önt megjelentethessük kiadványainkban, sajtómegjelenéseinkben.

Gyermekfelügyelet: A gyermekprogramokon múzeumpedagógusaink a kisgyermekek tartalmas szórakoztatását biztosítják. Gyermekfelügyeletet, -megőrzést nem tudnak vállallni, ez az Ön felelőssége! Megértését köszönjük!

Adatvédelem: A rendezvényen a látogatókról játékaink során gyűjtött személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azt harmadik személy részére nem adjuk ki. Az adatkezelő a rendezvény főszervezője, A Földgömb magazin kiadója a Heiling Média Kiadó Kft. Adatai végleges törlését kérheti az adatkezelőhöz intézett felhívással: www.heiling-media.hu

Balesetvédelem: A rendezvényünkön való részvételével Ön elfogadja, hogy betartja a helyszín balesetvédelmi és tűzvédelmi szabályait. A hétpróba ügyességi játékain mindenki csak saját felelősségére vehet részt.

Játssz a 7PROBÁN!

Utazóplanetárium

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon