A Mars-missziónak szüksége van rád! (3 pecsét)

A rendezvény okostelefon alkalmazásán lesz egy játék, mely kizárólag a Felfedezők napján lesz elérhető. Három feladatból áll a próba, ahol a játékos ügyességére és gyors helyzetfelismerő képességére van szükség.

  • A Curiosity űrszonda közeledik a Mars bolygó felé, ám a leszálló egység navigációs modulja az atmoszférába érve megsérült, így manuálisan kell landolni a kijelölt területre. Ez a feladat most rád hárul.
  • Az egység sikeresen landolt. A szonda már életre kelt, és elkészítette az első panorámafelvételt, a képek azonban nem a megfelelő sorrendben érkeztek meg a földi bázisra. Illeszd össze helyesen az egyes fotókat, hogy elemezhessük a felvételt.
  • A megvizsgált kép alapján egy izgalmas anyagot fedeztünk fel. Az űrszondát a mintavételezéshez megfelelő pozícióba navigáltuk, a Curiosity már el is küldte a vizsgált kőzet adatait. Állapítsd meg, mit talált a szonda.

Ha sikerrel jársz, a játék megalkotója, az Esri Magyarország standján mindjárt három 7PRÓBA pecsétet szerezhet!

esrijatek

Esri Magyarország Kft.

Cím: Globe 13 Irodaház, 1139 Budapest, Teve u. 1/a-c, Honlap: www.esrihu.hu, E-mail: ugyfelszolgalat@esrihu.hu, Telefon: (06-1) 428-8040

Kapcsolódó anyagok: Esri Magyarország Kft.

Játssz a 7PROBÁN!

Utazóplanetárium

A megismerés kalandja!

Rendezvényünk a Facebookon